H ηλιακή Έκλειψη της 11ης Αυγούστου

Η ηλιακή Έκλειψη της 11ης Αυγούστου γίνεται στις 18.41 μοίρες του Λέοντα. Η Έκλειψη αυτή επηρεάζει καταρχήν τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες στην 11.18 μοίρα του Ταύρου που είναι η αντισκιά της Έκλειψης. Τέλος επηρεάζει και όσους έχουν Ωροσκόπο και Μεσουράνημα στα ίδια ζώδια ή στη μοίρα της αντισκιάς της Έκλειψης.
Στο χάρτη της έκλειψης παρατηρούμε  πολλούς ανάδρομους πλανήτες, τον Ερμή, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Η συσσώρευση πολλών αναδρομών πλανητών μας ωθεί να αναζητούμε άρδην την επίλυση των προβλημάτων μας και επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν.
Η Έκλειψη είναι τοποθετημένη στον 10 οίκο για τις συντεταγμένες της Ελλάδας κι αυτό την κάνει να δίνει μια παράσταση με ένταση και γεγονότα που βγάζει στο φως. Με τον Ερμή να την ακολουθεί σε τετράγωνο με τον Δία στον Σκορπιό, πάνω στον Ωροσκόπο του χάρτη δίνει μια έμφαση στην υπερβολή και στο ψεύδος και σε κάθε μορφή προπαγάνδας παρασύροντας τις μάζες.
Θα λέγαμε επίσης ότι επηρεάζει πρόσωπα εξουσίας, πολιτικούς αρχηγούς και εθνικά σύμβολα σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο που προκαλεί την πτώση τους λέγοντας ξαφνικά  αντίο.
Ο Ωροσκόπος της Έκλειψης στις 4.45 του Σκορπιού βρίσκεται σε μοίρα που επηρεάζει το Κάρμα και το ομαδικό Πεπρωμένο μέσα από το φάσμα του θανάτου και κάνει ένα Σταυρό με πρωταγωνιστή τον Άρη, ανάδρομο και εκτός ορίων, σε σκληρές όψεις  με Ουρανό στο Ταύρο και Βόρειο Δεσμό, ένα σταυρό που θα δυναμιτίσει γεγονότα και θα προκαλέσει ατυχήματα που θ’ ακουστούν  μέσα στο επόμενο εξάμηνο. 
Γενικότερα δεν θα λείψουν οι ομαδικές εξεγέρσεις και κινητοποιήσεις βίαιου χαρακτήρα που βάζουν «βόμβα στις εξουσίες».
Στα αισιόδοξα αυτής της Έκλειψης κατατάσσονται το τρίγωνο Κρόνου\Ουρανού (κράτημα  σταθερότητας) και του Δία/Ποσειδώνα (πίστη και προσευχή). Τα δυο τρίγωνα βοηθούν την έκλειψη να εκφράσει θετικά τον εαυτό της μέσα από αυτά που συμβολίζει ο Ήλιος.
Βοηθάει να σταματήσουμε να ανταλλάσσουμε τις αξίες μας με τις ξένες δυνάμεις και μας επιτρέπει να υπερασπιστούμε περισσότερο την προσωπική μας τιμή. Την ίδια στιγμή μας βοηθάει να οδηγηθούμε από το Λιοντάρι του εγωισμού στο Λιοντάρι του αγωνιστή και να θεραπευτούμε από το βαθύ τραύμα της Μεγάλης Ιδέας…

Λίγα λόγια για τη Γεωργία Αντωνίου

Γεννήθηκα και έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην Αρχαία Ολυμπία αλλά μεγάλωσα και ζω στην Αθήνα. Είχα από πολύ μικρή μεταφυσικές ανησυχίες και με γοήτευε το μυστήριο.
Παρόλο που τελείωσα τον κύκλο Λογιστικής –Δακτυλογράφου και εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα Υγείας για πολλά χρόνια, τελικά με κέρδισε η Αστρολογία.
Είχα την τύχη να καταρτίσω τις Αστρολογικές μου γνώσεις από το 1997 με αξιόλογους Δασκάλους όπως το Θωμά Γαζή, το Μιλτιάδη Μουτάφη, το Χρήστο Παϊζη και το Βασίλη Παπαδολιά.
Από το 1999 έως και σήμερα ασχολούμαι επαγγελματικά με την Αστρολογία σαν ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ με την παρότρυνση και την συνεργασία του κυρίου Θωμά Γαζή εργάζομαι επίσης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών της ΑUDIO-TEXT του ΑΝΤΕΝΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To ωροσκόπιο της Αγκάθα Κρίστι (Μέρος Ι)

To ωροσκόπιο της Αγκάθα Κρίστι - Μέρος ΙΙΙ

To ωροσκόπιο της Αγκάθα Κρίστι - Μέρος ΙΙ